1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

VEEL GESTELDE VRAGEN

Dat kan, je bent tijdens onze openingstijden van harte welkom. Je kunt ook een gratis weekpas aanvragen via dit formulier! Wij bellen je dan zo snel mogelijk op voor het maken van een afspraak.
Je kunt lid worden door het formulier in te vullen op deze pagina: https://www.thegymlounge.nl/lid-worden-2. Wij bellen je dan om een afspraak te maken voor een intake en starterspakket. Een instructeur zal je de eerste 2 keer dat je komt sporten op weg helpen en het inschrijfformulier met je invullen, zodat je een abonnement kunt kiezen dat bij jou past.
Het starterspakket krijg je wanneer je een lidmaatschap afsluit bij de The Gym Lounge. Omdat wij goede begeleiding erg belangrijk vinden is dit verplicht. Het starterspakket bestaat uit 2 afspraken, deel 1 en deel 2. Tijdens deel 1 zal de instructeur met je bespreken wat jouw doelen en voorkeuren zijn. Er zal een persoonlijk account worden aangemaakt welke je toegang geeft tot onze Club App en je eigen Training App. We zullen je in 2 afspraken kennis laten maken met ons concept waarbij we in de basis de Fle-xx en eGym training zullen inzetten. Vanaf dat moment kom je in ons vervolg traject met diverse afspraakmomenten om je zo goed mogelijk te begeleiden naar je eigen doel.
Ja, wij rekenen eenmalig € 25,00 inschrijfkosten. Het starterspakket zit bij deze inschrijfkosten in. Tevens betaal je eenmalig € 10,- voor de eGym RFID-polsband. Deze polsband wordt vanwege hygiënische redenen jouw eigendom.
Wanneer je om medische redenen niet kunt sporten kan elk abonnement op elk moment stopgezet worden. Hiervoor worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Mocht je een blessure hebben, dan raden wij je aan je aan te melden voor fysiotherapie. Wil je dat één van onze therapeuten met jou contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in. Je kunt ook telefonisch aanmelden en/of een afspraak inplannen bij onze receptie via tel.nr. 075 20 73 063.
De reguliere lidmaatschappen betaal je altijd per automatische incasso. Ons systeem berekent altijd vanaf het einde van je eerste proefweek pro rata voor die lopende maand. Het inschrijfgeld en de eenmalige kosten voor de RFID polsband zullen bij je eerste incasso mee worden geïncasseerd.
Dat kan, je kunt via dit formulier een weekpas aanvragen. Met deze weekpas kunt je jezelf aanmelden om gratis kennis te maken met ons concept. Wij kunnen wel vertellen dat we iets geheel nieuws aanbieden maar hebben liever dat je het zelf komt proberen. Als je dit lastig vindt neem dan een vriend of kennis mee dan kunnen jullie samen de stap maken. Je zult er geen spijt van krijgen.
Al onze lidmaatschappen gaan in per de eerste dag van de maand. Als je halverwege de maand lid wordt, dan start jouw lidmaatschap dus officieel per de eerste dag van de daaropvolgende maand. Voor de tussenliggende periode (die halve maand) brengen wij een bedrag in rekening, afhankelijk van het aantal dagen dat je bij ons getraind hebt tot aan het einde van die maand. Dit noemen wij de ‘gebroken maand’ of ‘pro-rata maand’.

Voorbeeld:

Je schrijft je in per 11 januari. De officiële ingangsdatum van jouw lidmaatschap is dan 1 februari. De gebroken maand duurt dan van 11 januari tot en met 31 januari. Voor deze 21 dagen wordt -op basis van het maandtarief- precies berekend hoeveel deze gebroken maand zal kosten. Uiteraard beginnen we pas met de berekening na het aflopen van je eerste gratis week.
Als je het naar je zin hebt bij ons, iets wat wij ons kunnen voorstellen, dan kun je te allen tijde je lidmaatschap wijzigen. Wij bieden een flexibel, bewust of lifestyle lidmaatschap aan voor respectievelijk 6, 12 en 18 maanden. Omdat wij een eerlijk concept aanbieden realiseren wij ons dat je in het begin iets meer begeleiding nodig zult hebben dan in een latere fase. Om deze reden verlagen wij je lidmaatschap naar mate je langer bij ons blijft. Na 12 maanden voor het eerst en na 18 maanden nogmaals. Ben je er al snel van overtuigd dat ons concept goed bij je past dan kun je ook beslissen om direct voor het goedkoopste lifestyle lidmaatschap te gaan.
Je kunt jouw lidmaatschap opzeggen door een brief te sturen naar The Gym Lounge. Ook kun je een mail sturen naar info@thegymlounge.nl. Graag jouw naam achternaam, voornaam, geboortedatum, reden van opzegging en gewenste opzegdatum vermelden. Je dient voor de opzegdatum rekening te houden met de looptijd van je contract en een maand opzegtermijn per de eerste van de maand.

The Gym Lounge hanteert de algemene voorwaarden van NLActief

The Gym Lounge Zaandam BV hanteert de door NL Actief opgezette algemene voorwaarden. Deze algemene leveringsvoorwaarden van NL Actief zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal Economische Raad. Klik hier voor de algemene voorwaarden 2018.

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico