1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

ONS CONCEPT

text-page-img01

ONZE CONCEPTEN

In onze sfeervolle sport boutique vind je een unieke wijze van training, waarbij wij het vele zitten vandaag de dag als basis uitgangspunt hebben genomen. Ons spier krachtverlies en onze lichaamsveranderingen zijn de belangrijkste redenen om vandaag de dag aan training te doen. Wij beschikken over de meest moderne EGYM apparatuur die het trainen leuk en innovatief maken met een eigen persoonlijke app waarin je al je vorderingen kunt bijhouden. Uiteraard hebben wij een gemotiveerd en behulpzaam team om je hierbij te helpen.

logo-ico-red

Ons Concept programma bestaat uit een 2 tal opties en aan dit programma kan al worden deelgenomen vanaf € 49,00 (Leefstijl)

Wij bieden:

  1. The Gym Lounge: PT programma: in dit programma krijg je extra begeleiding van een Personal Trainer op je doelen te behalen. Tevens kun je gebruik maken van ons volledige Conceptprogramma, deelname groepslessen en zit ook de Premium Upgrade erbij inbegrepen.
  2. The Gym Lounge: Concept programma: in dit door ons zelf ontwikkelde Concept programma welke bestaat uit 5 fasen waarin we je begeleiden op mobiliteit/ flexibiliteit – kracht en uithoudingsvermogen. We geven tips voor gewichtbeheersing en telkens nieuwe uitdagingen om een gezond en fit leven te leiden.
  • Het Conceptprogramma duurt 12 maanden (Bewust) maar kan in overleg ook voor 6 maanden (Flexibel) worden afgesloten of voor 18 maanden (Leefstijl).

Indien je ook GEWICHTSAFNAME als doelstelling hebt bieden wij een Premium upgrade  waarin wij middels voedingsinname ondersteuning/ advies, de focus zullen leggen op het veranderen van je lichaamssamenstelling. Wij maken hiervoor gebruik van uitgebreide Inbody meetapparatuur en o.a. de voedingsapp. Vytal.

  • In onze sfeervolle Sport Boutique vind je een unieke wijze van training, waarbij wij het vele zitten vandaag de dag als basis uitgangspunt hebben genomen.
  • Ons spierkracht verlies en onze lichaamsveranderingen zijn de belangrijkste redenen om vandaag de dag aan training te doen.
  • Binnen ons unieke Concept train je max. 30-45 minuten.
  • Een gebruikersvriendelijke training waarbij de machines alles voor je instellen en onthouden waar je gebleven bent.
  • Ontdek dat fitness ook leuk kan zijn en met max. 30-45 min. per training ook goed vol te houden is.
  • Kom je samen sporten dan kun je korting krijgen.

Wij beschikken over de meest moderne EGYM, FLEXX en Matrix apparatuur die het trainen leuk en innovatief maken met een eigen Persoonlijke App waarin je al je vorderingen kunt bijhouden. Uiteraard hebben wij een gemotiveerd en behulpzaam team om je hierbij te helpen.

Twijfel niet langer en kom langs, wij zitten aan de achterzijde van Loods 5 in een sfeervol, authentiek pand.

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer

Wat vertellen
leden over ons

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico