1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Personal training Zaandam

Trainen met het effect van personal training. Dat is het nieuwe trainingsconcept van The Gym Lounge personal training Zaandam. Wij bieden persoonlijke, hoogwaardige trainingsprogramma’s: fitness op maat in slechts 35 minuten. Na zes weken voel jij je fitter en al na twaalf weken voel je een groot verschil. Dit is de personal training van de toekomst, binnen het bereik van iedereen die om zichzelf geeft.

Het unieke personal training stappenplan van personal training in Zaandam

The Gym Lounge onderscheidt zich door het unieke stappenplan. Dat bestaat uit mobiliteit, stabiliteit en functionaliteit. Je krijgt korte, efficiënte trainingen van slechts 35 minuten. In korte tijd train je samen met een personal trainer, ontdek het effect van een personal training in Zaandam. In een laagdrempelige,  kleinschalige sfeer volg je trainingen die helemaal bij jou passen. Dit is de personal training van de toekomst.

The Gym Lounge Trainingsband

Wie ons personal training programma volgt, krijgt een eigen trainingspolsband. Met deze polsband train je gericht aan het bereiken van jouw persoonlijke doelen. Je traint op machines die alles automatisch voor je instellen en al jouw persoonlijke instellingen onthouden. Wij bieden doelgerichte programma´s voor afvallen en spieropbouw. Daarnaast kun je bij ons terecht voor speciale programma´s, bijvoorbeeld voor mensen met diabetes type 2. Wat je ook wilt bereiken, met onze App kun je al jouw verrichtingen en prestaties volgen, zowel binnen als buiten ons sportcentrum.

Begin bij het begin met de personal training in Zaandam van de toekomst

Bij The Gym Lounge begin je letterlijk bij het begin. Vanaf jouw persoonlijke nulmeting werken wij eerst in fases aan een goede basis. Van daaruit is de volgende stap om toe te werken naar jouw persoonlijke doelen. Elke fase schept hierbij de lichamelijke voorwaarden voor de volgende fase. Na zes weken trainen met een personal trainer voel jij je al veel beter en fitter en na slechts 12 weken voel je echt het verschil. Zo ga jij van start, op weg naar een langer, beter, leuker, vitaler en hopelijk pijnvrij leven.

Betaalbare personal training door deskundige coaches

De betaalbare personal training bij The Gym Lounge in Zaandam is voor iedereen bereikbaar. Onze goed opgeleide en ervaren personal trainers meten je progressie en helpen je echt verder om het effect van jouw trainingen te optimaliseren Met de modernste trainingsapparatuur zoals de EGYM-cirkel en trainingsmethoden maken zij jouw personal training de meest efficiënte en betaalbare personal training in Zaandam.

Gratis intake

Wil je kennismaken met The Gym Lounge? Meld je dan aan voor een gratis intake.

Vriend(in) laten profiteren van deze aanbieding?
Ja, ik neem een vriend(in) mee!Nee, ik sport alleen.

We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag!

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico