1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Over ons

Iedereen weet tegenwoordig dat bewegen en een goede leefstijl belangrijk zijn voor een fit en vitaal leven. Veel mensen starten dan ook met de beste intenties aan sporten, gaan diëten maar haken al snel weer af en vallen terug in hun oude gewoontes.

Bij The Gym Lounge kom je er achter dat sporten en een nieuwe leefstijl helemaal niet moeilijk vol te houden zijn en dat je serieuze resultaten kunt bereiken in slechts 2 x 30-45 minuten per week! Dit is de basis essentie van ons concept.

Hoe werkt ons concept?

Bij The Gym Lounge focussen wij ons op een uiterst effectieve combinatie van kracht-en mobiliteitstraining, aangevuld met leefstijl- en voedingsadvies. Op het EGYM-circuit en Fle-xx train je al je spiergroepen en werk je met een persoonlijke coach gericht aan jouw persoonlijk doel. Binnen elke fase (wij hebben er 5) van ongeveer 12 weken krijgt je telkens verschillende uitdagingen en doelen mee. Je hebt altijd direct inzage in je eigen voortgang en verbeteringen/ verbeterpunten met onze eigen Club App.

Verder bieden we bij The Gym Lounge dagelijks verschillende soorten MX4 small group trainingen, clinics en 1-op-1 trainingen om leden te helpen bij hun ontwikkeling, en steeds weer prikkelende informatie te geven over trainingen, technieken, voeding en gezondheid.

Overtuigd? Claim nu jouw proefweek!

Kies voor de afwisseling van resultaatgericht sporten en een professionele begeleiding en claim nu jouw gratis proefweek.

Gratis Proefweek Claimen
octagon-border

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico