1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fysiotherapie Sminia Zaandam

Pluspraktijk Fysiotherapie Sminia verzorgd samen met de medisch opgeleide sportinstructeurs van The Gym Lounge de fysiotherapie en leefstijl- en beweegprogramma’s. Deze samenwerkingscombinatie op locatie van The Gym Lounge maakt dat we onze leden de beste zorg en aandacht kunnen geven in Zaandam en de Zaanstreek.

Fysiotherapie Zaandam Zaanstreek Sminia
Fysiotherapie Zaandam Plus praktijk Sminia

Het fysiotherapieteam van Sminia bestaat uit 11 personen en kijkt verder dan alleen fysiotherapie. Het gaat om jou en je klacht, bundeling van onze kennis, samen onder 1 dak! Door de zeer bijzonder moderne trainingsruimte kunnen we je de beste mogelijk actieve revalidatie en/of behandeling geven. Hierbij hanteren we ons motto: “EXERCISE IS MEDICINE” Ons samengestelde multidisciplinaire fysiotherapie team in Zaandam bestaat uit: oefentherapeut, (sport)fysiotherapeuten, manueel therapeuten, kinderfysiotherapeut, voedingsdeskundige, diëtiste, sportinstructeurs en personal trainers. Doordat we in deze samenstelling werken kunnen we iemand met fysiotherapeutische klachten optimaal begeleiden en zorgen we samen voor verbetering en vooruitgang. Met dit concept zijn we uniek in Zaandam. Wil je dat één van onze therapeuten met jou contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in.

Op locatie bij The Gym Lounge Zaandam bieden we de volgende Fysiotherapie specialisaties:

 • Algemene fysiotherapie
 • Manuele fysiotherapie
 • Medical taping
 • Oefentherapie Mensendieck
 • Sportfysiotherapie

Fysiotherapie Sminia Zaandam | The Gym Lounge Zaandam

Al onze fysiotherapeuten in Zaandam voldoen aan de opleidingseisen van de Wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg). Dit houdt in dat zij allen ook geregistreerd staan in het kwaliteitsregister. Om in dit register te blijven, wordt elke vijf jaar bekeken of de fysiotherapeut beschikt over actuele kennis en ervaring. Door middel van opleiding en cursus blijven al onze fysiotherapeuten up-to-date en behouden zij hun kwaliteitsregistratie.

Sinds 2006 kunnen patiënten via DTF, Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie, een fysiotherapeut bezoeken. Dit houdt in dat een verwijsbrief van een huisarts of specialist niet noodzakelijk is. De fysiotherapeut voert een screening uit en beslist of verder fysiotherapeutisch onderzoek zonder tussenkomst van een arts geïndiceerd is.  Bij screenen wordt d.m.v. gerichte vragen, tests of andere diagnostische verrichtingen binnen een beperkte tijd (circa 10 min.) vastgesteld of er al dan niet sprake is van een binnen het competentiegebied van de fysiotherapeut vallend patroon van tekens en/of symptomen.

Naast fysiotherapie biedt The Gym Lounge Zaandam beweegprogramma’s voor specifieke doelgroepen zoals oa:

 • COPD & Astma: Een beweeg- en fitnessprogramma voor COPD Gold 2, 3 en 4 en Gold 1 / Astma;
 • Diabetes fit: Een bewegings- en leefstijlprogramma voor mensen diabetes;
 • Hartfit: Voor (ex-) hartpatienten die van het leven willen genieten;
 • Metabolic Fit: Een programma speciaal gericht op verbetering van de gezondheid van o.a. type 2 diabetespatiënten.

Op fysiovergoedingen.nl vindt u informatie over de volgende onderwerpen

 • Algemene regels voor de vergoeding van fysiotherapie;
 • De verschillen tussen de basis- en aanvullende verzekering;
 • Het eigen risico bij fysiotherapie;
 • De lijst chronische aandoeningen.

www.fysiovergoedingen.nl >>

Aanmelden voor fysiotherapie

Alle werkdagen bieden wij fysiotherapie aan. Wil je dat één van onze therapeuten met jou contact opneemt voor het inplannen van een afspraak vul dan ons contactformulier in. Je kunt je ook telefonisch aanmelden en/of een afspraak inplannen bij onze receptie via telefoonnummer 075 – 67 05 075.

We nemen binnen 1 werkdag met je op!

Bij ons bent u in goede handen!

Aanmelden Fysiotherapeut onderaan pagina
octagon-border

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer
logo-ico

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico