1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

Fitness Zaandam

text-page-img01

Fitness Zaandam

Effectief trainen in aangename omgeving

logo-ico-red

Unieke fitness Zaandam, effectief trainen in aangename omgeving

Fit worden? Ga daarvoor naar The Gym Lounge fitness Zaandam. Maar verwacht bij ons geen doorsnee fitnesscentrum. The Gym Lounge is een sfeervolle en fijne fitness in Zaandam voor zowel mobiliteit, spierkracht als de meest effectieve cardiotraining. Deze manier van trainen stimuleert tot maar liefst vijftien keer zoveel vetverbranding als reguliere fitnesstraining.

Fitness Zaandam voor mobiliteit, kracht en cardio

In onze aangename trainingsomgeving vind je de meest exclusieve trainingsapparatuur voor interval cardio training (IT-HIT-HIIT). Op dit uitdagende, geperiodiseerd functionele circuit krijg je alle persoonlijke begeleiding die je nodig hebt. Naast deze interval cardio training kun je The Gym Lounge fitness in Zaandam ook terecht voor functionele training, geavanceerde krachttraining en een eerlijk en heerlijk voedingsadvies.

Fitness Zaandam met geavanceerde trainingsapparatuur

Bij The Gym Lounge fitness Zaandam train je met  de meest geavanceerde trainingsapparatuur. Je krijgt daarbij een persoonlijke trainingsband die je gebruikt voor elke training. Deze persoonlijke trainingsband stelt alle toestellen automatisch optimaal in aan de hand van jouw lichaam en trainingsdoelen. De unieke EGYM-Cirkel registreren iedere beweging en houden zo gedetailleerd de vorderingen bij die je maakt. Met deze informatie en wetenschappelijke onderbouwde programma’s kan jouw persoonlijke coach je optimaal begeleiden voor maximaal effect van je trainingen.

Kleinschalige fitness

Vind jij het prettig om in een grote, luidruchtige zaal met vele onbekenden te fitnessen? Een sportschool waar net iets te veel mensen rondlopen die graag gezien worden? Of kies je liever voor een kleinschalige fitness met persoonlijke aandacht en gerichte begeleiding? De coaches van The Gym Lounge fitness Zaandam kennen jouw persoonlijke doelen en vorderingen en instrueren je precies zo, dat jij je gemotiveerd blijft voelen.

Personal training

Wil je trainen met meer resultaat? kies dan voor Personal Training. Samen met jouw eigen Personal trainer maak je een unieke stappenplan en ga je samen aan de slag om jouw doelen te halen met leuke afwisselende trainingen in een leuke omgeving met veel sfeer.

Ontspannen na fitness in Zaandam

Na al dit harde werken is het tijd om even te ontspannen. In onze gezellige lounge kun je genieten van heerlijke, echte eerlijke koffie of een van de vele soorten thee die wij bieden.

Gratis proefweek

Wil je kennismaken met The Gym Lounge? Meld je dan aan voor een gratis proefweek.

Vriend(in) laten profiteren van deze aanbieding?
Ja, ik neem een vriend(in) mee!Nee, ik sport alleen.

We nemen binnen 24 uur contact met je op! Wacht niet te lang met je aanvraag!

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer

Wat vertellen
leden over ons

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico