1 WEEK
GRATIS SPORTEN

MELD JE
SNEL AAN!
Lees meer

FAQ’s Corona – Fysio open! Fitness en groepslessen gesloten.

text-page-img01

FAQ Corona

Update & FAQ Corona The Gym Lounge - Fysio open. Fitness en groepslessen gesloten!

logo-ico-red

Beste leden,

Op dit moment wordt de hele wereld getroffen door het Corona virus. Dit heeft invloed op iedereen. Het is in deze tijd belangrijk om goed te zorgen voor de eigen gezondheid en die van elkaar. We krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren.

Aangezien wij allemaal in hetzelfde schuitje zitten en wij allemaal van elkaar afhankelijk zijn, hopen wij dat wij ook nu de duurzame relatie met al onze leden kunnen behouden. Sommigen van u zijn al jaren lid, anderen pas sinds kort, maar jullie worden allemaal zeer gewaardeerd. Jullie zorgen ervoor dat wij kunnen bestaan. Uw steun en vertrouwen in onze organisatie zal er hopelijk voor zorgen dat wij ook na alle hectiek onze kwaliteit kunnen behouden en alles weer kunnen aanbieden zoals u van ons gewend bent. Wij vragen om uw geduld, begrip en loyaliteit, juist nu in deze onzekere tijd. Hieronder zullen wij uw vragen zoveel mogelijk proberen te beantwoorden.  

Vraag: Is The Gym Lounge open? Fysio gaat vooralsnog gewoon open! Fitness en groepslessen niet.

Wij zijn gesloten voor Fitness en groepslessen. De fysiotherapie is vooralsnog gewoon open op beide locaties. De 1 op 1 personal trainingen gaan binnen niet meer door, in overleg kunnen we buiten de 1 op 1 trainingen blijven geven. We houden gepaste afstand bij de trainingen en houden de richtlijnen aan van het RIVM. Wel vragen we uitdrukkelijk aan klanten en medewerkers om thuis te blijven als je verkouden bent, koorts of griepverschijnselen hebt.

Vraag: Kan ik mijn abonnement wijzigen of pauzeren vanwege de Covic-19 (Coronavirus)?

Op basis van de huidige situatie kunnen we je lidmaatschap niet zomaar bevriezen of stopzetten. De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om je lidmaatschap per direct op te zeggen. Voor wijzigingen aan uw lidmaatschap zijn dezelfde regels als voorheen van toepassing.

Vraag: Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl het fitnesscentrum gesloten is?

We gaan voor al onze leden kijken naar een geschikte compensatie. We zullen je hierover zo snel mogelijk informeren.

Vraag: Wat als ik sporten echt nodig heb voor mijn gezondheid?

We bieden voorlopig als alternatief 1 op 1 personal training in de buitenlucht aan of Fysiotherapie als er een gezondheidsklacht aan ten grondslag ligt. Bel gerust met The Gym Lounge als je hierover vragen hebt.

Vraag: Worden er ook alternatieve trainingen aangeboden om thuis te sporten?

The Gym Lounge zal de komende periode via online kanalen trainingsmogelijkheden voor thuis aanbieden in de vorm van films en thuistrainingsschema’s in onze Egym app. Deze app is geschikt voor Andriod en IOS.

Vraag: Hoelang duren de bijzondere maatregelen?

In principe tot 6 april. The Gym Lounge zal haar leden en cliënten per email en Social media informeren over eventuele wijzigingen die op basis van de maatregelen van de overheid plaats zullen vinden.

Vraag: The Gym Lounge heeft de automatische incasso gedaan, terwijl het sportcentrum dicht is?

Ja, we zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden en daarom zijn we voor nu verschillende vormen van compensatie aan het onderzoeken voor onze leden. We zullen je hierover later verder informeren.

Wij volgen het beleid van VWS en de adviezen van het RIVM. Volg de voorschriften om verspreiding van het corona virus te voorkomen:

  • Blijf thuis als je verkouden bent of koorts of griepverschijnselen hebt
  • Houd waar mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar
  • Was je handen regelmatig en goed
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes
  • Geen handen schudden
  • Gebruik van een handdoek bij de oefentherapie is verplicht
  • Ook bij de oefentherapie geldt: maak na de oefeningen de fitnessapparaten goed schoon met de sproeiers en papieren handdoeken die in de zaal aanwezig zijn
  • Meer info op www.rivm.nl.

En belangrijk: zorg goed voor jezelf én voor elkaar!

Uniek in Zaandam, de eGym in combinatie met Fle-xx mobiliteits training

Lees meer

Wat vertellen
leden over ons

Fitness voor iedereen!

Bij The Gym Lounge in Zaandam hebben we een breed aanbod van fitness faciliteiten zoals MX4, eGym én fle-xx. Zo bieden we jou de mogelijkheid om op je eigen manier aan je sportieve doel te werken!

Kiezen voor The Gym Lounge Zaandam is kiezen voor persoonlijke begeleiding , deskundige coaches, sfeervolle sportstudio, resultaat gerichte 30-45 minuten workouts en een flexibel abonnement. Ook bieden we aanvullend fysiotherapie, voedingsbegeleiding en personal training.

Maak nu kennis met de training van nu en de toekomst!

Slechts 30-45 minuten per training. Start nu met ons Fit & Vitaal-plan of start met een Gratis Proefweek!

Start met jouw Gratis Proefweek >> Doe de lidmaatschapstest
logo-ico